Εταιρία

Η Breton S.A. ιδρύθηκε το 1996 και ανήκει στον όμιλο εταιρειών LH Group.

Η Breton S.A. ιδρύθηκε το 1996 και ανήκει στον όμιλο εταιρειών LH Group. Αντικείμενο την είναι η εισαγωγή και η διανομή κορυφαίων διεθνώς Brand με βρεφικά προϊόντα σε Ελλάδα και Κύπρο. Είμαστε αποκλειστικοί διανομείς premium brands όπως η Mamas and Papas, Dorel Juvenile (Maxi Cosi, Baby art, Tiny Love), Bugaboo, Childhome, Done by Deer, Elodie, Sunnylife, DreamBaby, AngelCare και πολλές ακόμη.
Με τα προϊόντα μας τροφοδοτούμε την αγορά μέσω των εταιρικών καταστημάτων Lapin House, Lapin MagicLand, Mamas & Papas και το νέο concept καταστημάτων Lapin Bebe, εξειδικευμένο στα βρεφικά προϊόντα.

Παράληλα συνεργαζόμαστε και προμηθεύουμε επιλεγμένους πελάτες της Ελληνικής και Κυπριακής αγοράς με πάνω από 300 σημεία πώλησης.
Image

Η αποστολή μας

Ο βασικός στόχος της εταιρείας είναι εμπορία εξειδικευμένων βρεφικών προϊόντων διατηρώντας τα υψηλότερα δυνατά πρότυπα σε κάθε επίπεδο.

Εργαζόμενοι συλλογικά ως ομάδα, με στόχο την επίτευξη των αποτελέσματων που αντικατοπτρίζουν την απόδοση και την εξέλιξη των εμπορικών σημάτων που αποτελούν μέρος του χαρτοφυλακίου.
0
BRANDS
0
ΠΕΛΑΤΕΣ
0
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Image
Image

Πληροφορίες

Διεύθυνση: Αχαΐας 2 & Τροιζηνίας,
ΤΚ 14564 Νέα Κηφισιά, Αθήνα, Ελλάδα
Τηλέφωνο: (0030) 210-8003140
Email: info@breton.gr

Newsletter

Συμφωνώ με τους Terms and conditions και την Privacy policy